Home > #Hoofdnieuws > De eindejaarsvragen: Celine Convents

De eindejaarsvragen: Celine Convents

Celine Convents is de jongste racende telg uit de Limburgse autosportfamilie. Ook zij gaf haar antwoorden op onze bekende vragen…   

Hoe was uw autosportjaar?

Celine Convents: “Het was een hele grote leerschool en unieke ervaring om dit autosportavontuur als 17-jarige te mogen mee beleven. Mijn eerste 24-uursrace was dan ook speciaal want mijn vader stond zijn laatste stint af om mij te laten finishen, waardoor ik meer dan anderhalf uur achter het stuur gezeten heb aan het slot van één van de mooiste races van het seizoen.” 

Wat verwacht u van 2020?

“De doelstelling is dat ik samen met mijn vader Davy en broer Vincent zo veel mogelijk ga proberen te trainen zodat mijn stuurkunsten en rondetijden kunnen verbeteren. Ik hoop er samen met mijn team een tof Belcar-seizoen van te maken met hopelijk een paar podiumplaatsen!”

Het moment van het autosportseizoen?

“Dat hangt af van een paar factoren. Eerst en vooral kijken naar mijn verdere studies en hoe ik vorder tijdens het racen. De bedoeling is dat ik samen met Vincent nog een algemene titel wil winnen. En wie weet wat mijn vader nog uit zijn garage gaat toveren…”

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Belcar NRF Zolder: Belcar op zaterdag door de lenzen van Roel Ramaekers & Joachim Cieters