Home > #Hoofdnieuws > BMS Motorsport op vele fronten in 2020

BMS Motorsport op vele fronten in 2020

De autosport is in ons land nog steeds erg populair, getuige de goed gevulde startvelden tijdens de finaleraces op het TT Circuit van Assen afgelopen weekend. Onder meer de nagelnieuwe Mazda MX-5 Cup kende er zijn laatste afspraken van het seizoen en in het veld van de legendarische Japanse tweezitter zagen we dit seizoen ook een Belgisch team, een nieuwe structuur, met name BMS Motorsport. Op zondag finishte Bas Schouten in de kleuren van BMS Motorsport als eerste, Coos Schouten sloot de top-10 af in een zeer competitief veld van meer dan 20 wagens.

Filip Baelus en Stefan Calbrecht hebben er met hun team BMS Motorsport zijn eerste seizoen opzitten en hij kan tevreden terugblikken. Zo haalde de snelle Nederlander Bas Schouten een twee plaats in Spa en een prachtige zege in Assen in de Mazda MX-5 Cup. Het is meteen het bewijs dat het team er staat en met de ervaring van de diverse medewerkers kan BMS Motorsport in de toekomst alleen nog maar groeien.

Stefan Calbrecht: “Puur sportief was het een mooi weekend in Assen, maar mijn blik staat al op 2020 gericht. Uiteraard willen we verder met de Mazda MX-5 Cup, want het is een mooie competitie, intens, zoals cupracen moet zijn. Maar ook andere merkencompetities, van de Fiesta Cup Belgium, over de VW Fun Cup, tot de diverse kampioenschappen van Porsche zijn een optie. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook wagens ondersteunen in de Benelux Supercar Challenge of het Belcar Endurance Championship, de twee circuitkampioenschappen met GT’s en toerwagens. Onze inbreng is uiteraard technisch, maar ook strategisch en structureel.

BMS Motorsport doet echter meer dan de wagens in perfecte conditie van en naar het circuit brengen en er voor zorgen dat de rijders aan niets anders moeten denken… dan aan racen. Het team beschikt over een state-of-the-art truck met hospitality tent, verzorgt catering en ontvangt gasten en sponsors. Die laatste, onmisbaar in de moderne autosport, kunnen bovendien rekenen op bijkomende mogelijkheden zoals trackdays, circuitdopen, een professionele communicatie en diverse andere services, die bij moderne sport komen kijken.

Indien u de mogelijkheden van het team wil leren kennen, dan volstaat het om contact op te nemen via info@BMS-Motorsport.be of op het nummer van Tom +32(0)476 522720 of Stefan +32 475(0)475 392772.