Home > Circuit > In een notendop: F1 en Euroformula Open

In een notendop: F1 en Euroformula Open

F1 – Racing Point, het voormalige Force India, heeft met papa Lawrence Stroll nog plannen. Er wordt geïnvesteerd in een nieuwe structuur voor het team, nog steeds op een steen worp van Silverstone. Zij hebben in alle geval vertrouwen in de uitkomst van de Brexit episode dus…

F1 – Latifi met Williams in Canadese vrije trainingen. Het kon natuurlijk moeilijk uitblijven maar met F2 rijder Nicholas Latifi krijgen de vrije trainingen er naast de Racing Point van Lance Stroll een tweede Canadese rijder bij. Latifi zal de eerste sessie afwerken. Vorig jaar reed hij al eens met de Force India, nu dus met de Williams.

Euroformula – De Euroformula (F3, al mag dat zo niet meer worden benoemd) ziet vanaf het komende weekend in Spa dan eindelijk CF Racing aan de start. Het team sloeg de eerste drie weekends over maar zal nu twee Dallara machines laten debuteren met HWA motor voor Stuart Wiltshire en Stefano Leaney, twee rijders die voor hen al aan de slag waren in de Britse MSV F3 Cup. Als ook RP Motorsport zijn terugkeer maakt dan telt het kampioenschap 24 rijders waaronder enkele veelbelovende namen als Jack Doohan, Liam Lawson, Arten Petrov en Linus Lundqvist. Het is ook de serie waarin Billy Monger, de rijder zonder benen, deelneemt.

(foto: euroformulaopen.net)

You may also like
In een notendop: Euroformula – F3 Regional
Euroformula met 21 wagens op Spa
In een notendop: F3 – Euroformula – ADAC F4
In een notendop: F3R en Euroformula