Home > Rally > BRC > BRC: Mooi volk verwacht op Wallonie shakedown

BRC: Mooi volk verwacht op Wallonie shakedown

Zoals vorig jaar hebben de organisatoren van de Rally van Wallonië een “Special Test” georganiseerd. Deze zal nu donderdag doorgaan op een deel van de oude special van Loyers. Een groot deel van de favorieten van deze 36e editie hebben zich hiervoor aangemeld en de toeschouwers kunnen op de vooravond van de start van de rally al genieten van een lekker aperitief.

Tal van vertegenwoordigers van de R5 categorie worden verwacht waarvan voornamelijk piloten van de Skoda Fabia R5 (Ghislain de Mévius, Cédric de Cecco, Bastien Rouard, Vincent Verschueren, Jourdan Serderidis, David Bonjean, Olivier Collard etc.,) maar ook de 4 VW Polo R5 worden verwacht waaronder Cédric Cherain, Xavier Bouche, Patrick Snijers et Henri Schmelcher. Deze bolides staan tegenover de unieke Citroën C3 R5 van Kevin Demaerschalk.

Verder telt men op de aanwezigheid van de Porsche 997 GT3 van Pascal Gaban en Laurent Vanton, de Ford Escort MKII Millington van Robert Droogmans en Hubert Deferm en enkele “Juniors”.

De toegang is voor het publiek volledig gratis. Het assistentiepark is op de parking van de “Decathlon” winkel. Er zou gereden worden tussen 14u00 en 17u50.

(medegedeeld)

You may also like
E-Rally: spannende strijd tijdens eerste rally online BRC
BRC: BMA en Princen op jacht naar nieuwe zege in Sezoens
BRC: Verschueren terug op de vertrouwde Michelin banden
BRC: BMA klaar voor Rally van Wallonië