Home > Circuit > TCR Europe: Coronel met Honda en Boutsen Ginion naar Europees kampioenschap

TCR Europe: Coronel met Honda en Boutsen Ginion naar Europees kampioenschap

Na hun titelstrijd in het TCR Benelux 2017 en het WTCR 2018 komen Tom Coronel en Honda dit jaar aan de start van het TCR Europe. Coronel gaat opnieuw de samenwerking aan met het Boutsen Ginion Racing team in de Honda Civic Type R.

De Nederlander is alvast enthousiast. “Het voelt fantastisch om mijn samenwerking met Honda en Boutsen Ginion verder te zetten in het Europees kampioenschap. Natuurlijk wil ik als piloot zo veel mogelijk op het hoogste niveau racen en met dit team is dat zeker het geval. Door mijn deelname aan het WTRC zal ik er niet bij zijn voor de eerste race op de Hungaroring. Stéphane Lemeret zal mijn vervanger zijn. Daarna wil ik vol deze nieuwe uitdaging aangaan.”

Ook teammanager Olivier Lainé kan niet wachten tot het seizoen begint. “TCR Europe is een hele leuke competitie. Geografisch ligt het ook dichter bij onze partners, waardoor we meer in de spotlights zullen staan. We zijn verheugd om de samenwerking met Honda en Tom verder te kunnen zetten in een seizoen dat extra competitief zal zijn dit jaar.”

You may also like
FIA Karting: Rocco Coronel Nederlandse vertegenwoordiger in FIA Karting Academy Trophy 2023
GT Open Spa: het nevenprogramma door de lens van Joachim Cieters
GT Open Spa: de namiddag door de lens van Joachim Cieters
GT Open Spa: de voormiddag door de lens van Joachim Cieters