Home > Rally > BRC > Spa Rally: café op Place Royale, assistentie in de paddock

Spa Rally: café op Place Royale, assistentie in de paddock

Door een terugkeer naar de gezellige en sfeervolle authenticiteit van het evenement als prioriteit te beschouwen, wil de organisatie van de Herock Spa Rally 2019 in de eerste plaats de fans in de watten leggen. Die fans zullen opnieuw van de typische ambiance kunnen genieten, vooral dan in hartje Spa!

Zo mag zeker het spektakel op de Place Royale niet gemist worden. Daar staat niet alleen het indrukwekkende podium, geanimeerd door het vakkundige commentaar van speaker Thomas Bastin, maar ook het ‘Spa Rally Café’. Dat is de officiële benaming van de overdekte en verwarmde tent, 150 m² groot, die vlak naast het podium zal worden opgesteld.

Een immens gezellige plek, met een verzorgd en warm interieur, bijpassende en hoogstaande geluidsinstallatie, een bar in de kleuren van Schweppes en Bofferding, en vooral zijwanden die het mogelijk maken om de wagens die over het podium rijden gade te slaan. Een hongertje? Een glas met de maten? Het ‘Spa Rally Café’ wordt zonder twijfel ‘the place to be’, ook al omdat het op diezelfde plek mogelijk is om de toegangspolsbandjes voor de KP’s af te halen, en ook om merchandising in de kleuren van de Herock Spa Rally te kopen. Dat alles uiteraard in een heel gezellige sfeer.

Assistentiepark in Endurance paddock

Het is één van de grote nieuwigheden van de Herock Spa Rally 2019! Om de gezelligheid van het evenement te verhogen zal het assistentiepark verhuizen naar de Endurance Paddock van het mooiste circuit ter wereld. Daar kunnen de deelnemers genieten van een verhoogd comfort, wat de sfeer alleen maar ten goede kan komen. Ook al omdat ‘L’Arbre’, voorheen gekend als ‘L’Arbre qui Tue’, voor de volgers en het publiek een uitstekend trefpunt vormt, waar de ambiance in de loop van de dag alleen maar zal stijgen. Bovendien vertrekt de chronorit van Francorchamps, op zaterdag om 10u46 en 15u44 en op zondag om 8u35, 11u58 en 15u21 op slechts een steenworp afstand, aan het Shopping Center. Meer dan ooit vormt het assistentiepark dus het hart van de Herock Spa Rally 2019 !

De animatie in het ‘Spa Rally Café’ gaat iedere dag in stijgende lijn, met op zaterdagavond de prijsuitreiking van de Spa Rally Classic, waarin de beste regularity-rijders het tegen elkaar opnamen, en op zondag zal in de vooravond de officiële ceremonie voor de deelnemers aan het BRC, HBRC en Criterium worden gehouden.

LEES OOK:

http://www.autosportwereld.be/2019/03/02/spa-rally-wat-u-moet-weten/
You may also like
BRC: eerste kleppers Spa Rally bekend
BRC: Spa Rally met 24 klassementsproeven op een selectief parcours
BRC: ritme en gevarieerd parcours in Spa
Spa Rally: opening van de inschrijvingen voor de rally en het criterium