Home > VAS > Feest bij Autostal Atlantic

Feest bij Autostal Atlantic

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Autostal Atlantic, met meer dan 600 actieve leden de grootste autoclub in Vlaanderen, hield op zaterdag 15 december zijn jaarlijkse prijsuitreiking. Stefaan T’Joens leek de grote winnaar binnen de eigen club.

De Atlantic clubkampioenen werden geëerd in de rally, rallysprint, rallycross, slalom, rittensport, classic maar ook in de disciplines op circuit als Belcar, Lotus Cup en 2CV Cup. Bij de buitenbeentjes waren er met het duo Jeffrey Derycke en Anouk Vandenberghe clubkampioenen in de discipline 4×4 Cross-Country.

Enkele namen sprongen eruit. Caroline D’Haese mocht een mooie greep aan bekers en bloemen naar huis tornen want ze werd “beste dame” en tevens beste copiloot in de rittensport en de Classic en clubkampioene Classic rittensport samen met levensgezel Philippe Vallaeys.
Frank Werner was een andere grote slokop met een beker als algemeen clubkampioen bij de copiloten, en twee verder bekers in de Divisie 3 rally voor copiloten en Rally Internationaal voor copiloten.

Stefaan T’Joens pakt Wisselbeker Trofeeën Tallieu

Maar de meeste bekers, en tevens de letterlijk grootste beker, waren voor VAS Rallykampioen Divisie 1-2, Stefaan T’Joens. Hij was de beste in de disciplines Rally en Rallysprint Divisie 1-2, werd algemeen clubkampioen en winnaar van de Wisselbeker “Trofeeën Tallieu” met 22 rallydeelnames in VAS, ASAF en nationale wedstrijden.

Na 2016 en 2017 was het bovendien de derde keer dat T’Joens de wisselbeker won en bijgevolg mocht hij “het kleinood” mee naar huis nemen. Het krijgt, naar eigen zeggen, een ereplaats in zijn garagebedrijf.

(foto’s: Willy Bouchez)

[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.105″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” gallery_ids=”30972,30971,30973,30974,30975″ fullwidth=”off” db_image_max_width_tablet=”51″ db_image_max_height_tablet=”501″ db_image_row_spacing_tablet=”51″ db_image_object_fit=”initial” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#dd0000″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” db_image_center_titles=”left” pagination_font_size_tablet=”51″ pagination_line_height_tablet=”2″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
De kleuren van Autostal Atlantic opvallend aanwezig in Ieper
Niet te missen: gratis cursus aangeboden door Autostal Atlantic
Autostal Hemicuda geeft eerste info over Hemicudarally