Home > #Hoofdnieuws > De eindejaarsround-up: Nygel Verhaeren

De eindejaarsround-up: Nygel Verhaeren

We geven de jeugd graag een kans en dus ook Nygel Verhaeren, een rookie in de autosport. Hij blikt terug op zijn eerste seizoen in de autosport.

Wat is jouw moment voor 2018?

“Voor mij was het mijn eerste jaar in de autosport en ik ging van start in de VW Fun Cup. In deze competitie behaalde ik enkele podia en de polepositie in Assen. Mijn hoogtepunt was echter recent, toen ik door Genius Water Racing werd gebeld met de vraag of ik mee wou naar de 24 uur van Portimão! Dat was een schitterende ervaring en zeker met een wagen als de Lamera Cup. Ik heb er mezelf kunnen tonen dankzij de harde regenval in de nacht. Ik reed onze wagen toen naar de eerste plaats en reed verschillende malen de snelste rondetijd!”

Wat was het autosportmoment van het jaar?

“De 24 uur van Spa is voor mij het hoogtepunt van het jaar. Het is zalig om de piloten aan het werk te zien in die eindeloze gevechten. Natuurlijk is dit ook een droom om ooit zelf te rijden!”

Wat zijn de plannen voor 2019?

“Tot nu toe zijn er nog geen concrete plannen voor de autosport. We hangen namelijk erg af van onze sponsoren, maar er is een grote kans is dat we terug VW Fun Cup zullen rijden. En wie weet ook nog enkele wedstrijden in de Lamera cup en een deelname aan de 24 uur van Zolder.”

You may also like
Fun Cup: Nygel Verhaeren vol voor kampioenschap in VW Fun Cup