Home > #Hoofdnieuws > De eindejaarsround-up: Grégoire Munster

De eindejaarsround-up: Grégoire Munster

Autosportwereld.be stopt niet met berichtgeving omdat het autosportseizoen zo goed als ten einde is. De komende weken blikken we met diverse spelers uit de autosport op het voorbije seizoen terug en Grégoire Munster mag de reeks op gang schieten. Munster werd dit seizoen vicekampioen in de ADAC Opel Rallye Cup en kroonde zich tot beste Junior in eigen land. De bijna 20-jarige Munster is dan ook misschien wel dé belofte van ons rallyland!

Wat was jouw moment van 2018?

“Ik heb twee topmomenten gehad dit jaar, het mooiste was misschien wel toen ik besefte in de Condroz Rally, dat we voldoende beste tijden hadden gereden, om onze titel in de Juniorcategorie van het Belgian Rally Championship veilig te stellen. Dat was echt fantastisch. Een ander mooi moment was zonder meer mijn eerste rally met de Skoda Fabia R5 in de Luxemburgse Rallye Lëtzebuerg. Wat een auto is dat zeg, dat smaakt naar meer!”

Wat was het autosportmoment van het jaar?

“Het gevecht van Sébastien Ogier versus onze Thierry Neuville in de WRC-manche in Sardinië. 0,7 seconden verschil na 314 km keihard rallyrijden, wat een prestatie van Thierry Neuville!”

Wat zijn de plannen voor 2019?

“Geen idee voor het moment! Ik weet gewoon dat het rijdt op vier wielen …”

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50