Home > Circuit > Zolder 24 – H20: status quo met PK Carsport op kop, gevolgd door vijf Porsche

Zolder 24 – H20: status quo met PK Carsport op kop, gevolgd door vijf Porsche

Tijdens de laatste uren veranderde er weinig aan de rangschikking van de 44ste editie van de 24 Uur van Zolder. De PK Carsport Audi voert nog steeds het veld aan met vier ronden of zes minuten voorsprong op de Q1-Trackracing Porsche van Jan Lauryssen. Op de derde positie vinden we Michiel Haverans met de best geplaatste Porsche van de Belgium Racing.

Met Russell Racing by NGT, de #99 van Belgium Racing en de #12 RedAnt Racing wordt de top-6 met andere Porsche 911 GT3 Cup (type 992) vervolledigd.

Op de zevende plaats rijdt de eerste GTB, de Xwift Racing Events Ligier JS 2R van Wilsens-Jacobs-De Wulf-Wouters. Zij hebben in GTB een ruime voorsprong op de andere Ligier JS 2R, die een mooie remonte maakte maar net even stil stond op het circuit en nu in de pits binnen is. Zijn zijn elfde. De plaatsen acht, negen en tien worden ingenomen door de top-3 van TA met JJ Motorsport voor Hamofa Motorsport en BMS Motorsport. Nygel Verhaeren rijdt met de Rofix Racing by AR Performance BMW 325i aan kop in TB, met vier ronden voorsprong op de #50 van Convents Racing Team.

Wat er vannacht en vanmorgen gebeurde, vindt u in onderstaande artikels.