Home > Circuit > Ring 24: #33 Falken Motorsports vooraan in warm-up

Ring 24: #33 Falken Motorsports vooraan in warm-up

Martin Ragginger (Falken Motorsports – Porsche) sloot de warm-up af als snelste. Jonathan Hirschi (octane126 – Ferrari) was tweede en Lars Kern (Huber Motorsport – Porsche) derde. Uiteraard zeggen de rondetijden weinig aangezien de meeste teams zelfs geen volledig getimede ronde aflegden.

BMW M Race of Legends – Eric van de Poele kwalificeerde zich als derde op 0,589 seconden van de snelste, Bill Auberlen. Tweede werd Johnny Cecotto. De wedstrijd gaat om 14u van start.

Tourenwagen Legenden – Op vrijdag won Thorsten Stadler voor Jörg Hatscher, beide in een AMG Mercedes C-Klasse ITC. Tim De Vos werd met zijn Nissan Skyline R32 GT-R dertiende, twee plaatsen voor Jan van Elderen met een Ford Sierra Cosworth RS500. De tweede wedstrijd, op zaterdagmorgen, won Lance David Arnold met een goede halve seconde voorsprong op Klaus Ludwig, beide bestuurden een AMG Mercedes C-Klasse ITC. Stefan Mücke finishte met een Ford Mustang DTM als derde. Tim De Vos werd negende.