Home > Circuit > In een notendop: FIA F2 – FRECA – PSC

In een notendop: FIA F2 – FRECA – PSC

  • FIA F2 – Felipe Drugovich (MP Motorsport) ging na Barcelona in Monaco gewoon door op zijn elan en pakte de beste tijd in de vrije training op deze donderdag. Hij werd gevolgd door Ralph Boschung (Campos). Onze landgenoot Amaury Cordeel (Van Amersfoort) haalde een verdienstelijke zeventiende tijd.
  • FRECA – Ook de Formula Regional was al aan de slag op Monaco. Liefst 37 rijders probeerden er een tijd neer te zetten in de vrije training. Het was de Italiaan Gabriele Minì (ART) die de favorietenrol oppakte en de snelste tijd zette voor Kas Haverkort (Van Amersfoort).
  • PSC – Deze vrije sessie werd het grote debuut voor onze landgenoot Benjamin Paque in de Porsche Supercup. Zijn opdracht: leren en finishen. Vooraan betwistten Michael Amermueller en Larry Ten Voorde zich de beste tijden met de Duitser van SSR Huber Racing die er als snelste uitkwam voor de Nederlander van GP Elite. Benjamin Paque van zijn kant vervolledigde zijn leerschool en zette de CLRT Porsche op een 26ste tijd van deze vrije sessie.

foto: ©Dutch Photo Agency