Home > Circuit > British GT: Ulysse De Pauw met RAM Racing in Donington

British GT: Ulysse De Pauw met RAM Racing in Donington

Ulysse De Pauw zal volgend weekend met de Mercedes-AMG GT3 van RAM Racing aan de wedstrijd in Donington deelnemen. Zijn teamgenoot voor de drie uur-durende race is John Ferguson en ze komen uit in de categorie Silver-Am.

(Foto: © RAM Racing)

De Pauw neemt de plaats in van Jamie Caroline, die ook in de andere wedstrijden om het Britse uithoudingskampioenschap niet meer met RAM aan de start zou komen. “Ik ben echt opgewonden en dankbaar om deel uit te maken van RAM Racing voor de volgende wedstrijd van het British GT op Donington Park.”, aldus De Pauw. “Ik heb nog niet met de Mercedes-AMG GT3 gereden. Doordat de motor vooraan zit zal het een andere rijstijl vragen dan de Ferrari 488 die ik in Fanatec GT World bestuur. Ik verwacht dat de wagen veel grip vooraan zal hebben wat bij mijn natuurlijke rijstijl zou moeten passen. Ik ben ervan overtuigd dat ik snel een goed tempo zal vinden en RAM’s resultaten met deze wagen spreken voor zich.”

Ulysse De Pauw won dit jaar al een wedstrijd om de GT World Challenge Europe Sprint Cup, staat derde in het klassement van dit kampioenschap en voert de Silver Cup aan.