Home > #Hoofdnieuws > Ford is terug in WRC

Ford is terug in WRC

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/09/R-WRC_SebOgier-Finland.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

We schreven het al eerder en nu is het dus officieel: op de inschrijvingslijst van het WRC prijkt de naam M-Sport Ford en dat is goed nieuws. In 2012 nam Ford afscheid van de rallysport op wereldniveau en nu is het merk dus terug. Uiteraard werden de wagens van Ford al die tijd door M-Sport ingezet, dat in 2017 de titel bij de rijders en de teams behaalde.

Ford zet voorlopig twee wagens in, voor wereldkampioenen Sébastien Ogier en Julien Ingrassia en voor Elfyn Evans en Daniel Barritt. Een derde wagen behoort tot de mogelijkheden. Citroën, Toyota en Hyundai zijn uiteraard de andere constructeurs.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]