Home > Circuit > Supercar Challenge: Brent Verheyen met T2 Racing

Supercar Challenge: Brent Verheyen met T2 Racing

Brent Verheyen heeft zijn plannen voor komend seizoen bekend gemaakt. De jonge Limburger, die de voorbije jaren al mooie dingen in het Belcar Endurance Championship liet zien, start dit seizoen in de Supercar Challenge met T2 Racing, terwijl ook de 24 uur van Zolder op het menu van de 19-jarige zoon van Guy Verheyen staat.

We werken hard aan de carrière van Brent”, lacht Guy Verheyen aan de telefoon. “Ik ben met racepensioen en het is nu tijd voor mijn zoon waarvoor we samen met heel wat partners een mooie weg willen uitstippelen. Gezien mijn goede band met Pieter Decurtins van T2 Racing werken we verder met hen en gaan we naast het raceprogramma met de Norma M20FC in de Supercar Challenge ook testen met een LMP3. Wat de verdere mogelijkheden in LMP3 zijn, zien we in de loop van dit seizoen. Ook bekijken we wat mogelijk is met T2 Motorsport voor de 24 uur van Zolder, maar ook een samenwerking met een ander team is een optie. Ik wil echt in de toekomst investeren in de toekomst met Brent, want hij verdient het.

Brent Verheyen zal ook deelnemen aan twee races van de VW Fun Cup met DRM, komend weekend in Zandvoort en midden juli aan de 25 uur van Spa, samen met onder meer Stéphane Lémeret.