Home > Circuit > Een Abarth 595 Spa-Francorchamps voor Amaury Bertholomé, CEO van het Circuit van Spa-Francorchamps

Een Abarth 595 Spa-Francorchamps voor Amaury Bertholomé, CEO van het Circuit van Spa-Francorchamps

Het merk Abarth is 2022 met een knaller begonnen door de onthulling van een unieke en exclusieve Belgische editie geïnspireerd door het mooiste circuit ter wereld: de nieuwe 595 Spa-Francorchamps. Deze unieke editie (beschikbaar als berline en cabriolet) belichaamt perfect de ziel van het merk, in termen van prestaties, stijl en sportiviteit. Deze exclusieve serie kende reeds een groot succes bij het Belgisch-Luxemburgse publiek. Er zijn slechts 150 exemplaren beschikbaar, dus liefhebbers hebben geen tijd meer te verliezen als zij deel willen uitmaken van deze exclusieve kring van bevoorrechte Scorpione-liefhebbers. 

Onder de gelukkige eigenaars is de heer Amaury Bertholomé, CEO van het Circuit van Spa-Francorchamps. Op 9 maart had de heer Alexandre De Preter, Managing Director van de merken Fiat en Abarth binnen Stellantis Belux, het genoegen de sleutels te overhandigen van nummer 100 van de in totaal 150 geplande wagens. 

Alexandre De Preter: “Ik ben blij dat ik op het mooiste circuit ter wereld ben, onder een prachtige zon, om de sleutels van deze collector aan de circuitmanager te overhandigen. Een ideale auto voor wie op zoek is naar de adrenaline van de racewereld, zowel op het vlak van prestaties als op technologisch vlak.” 

Natuurlijk gaat deze exclusieve serie over stijl, maar dat is niet alles. De band van Abarth met het circuit van Spa-Francorchamps gaat nog verder. Elke persoon die één van de 150 auto’s in bezit neemt, krijgt een persoonlijke uitnodiging voor een unieke ‘Circuit Experience’ die in juni zal plaatsvinden. Tijdens dit evenement zal het Circuit volledig geprivatiseerd zijn voor de eigenaars van de Abarth 595 Spa-Francorchamps, wat garant staat voor een onvergetelijk en uniek moment van plezier op het mooiste circuit ter wereld.