Home > #Hoofdnieuws > GT World: Nicolas Baert en Gilles Magnus met Saintéloc Racing

GT World: Nicolas Baert en Gilles Magnus met Saintéloc Racing

Het ervaren Saintéloc Racing maakte haar rijdersbezetting voor dit jaar bekend, waarbij Nicolas Baert en Gilles Magnus een prominente rol spelen. Beide Belgen delen een Audi R8 LMS GT3 in de Sprint Cup van de GT World Challenge Europe. Nicolas zal tevens met het Franse team aan de Endurance Cup deelnemen als teamgenoot van Aurélien Panis en César Gazeau. De veelzijdige Aurélien Panis zagen we na een aantal jaar in éénzitters o.a. in GT World, de Andros Trophy en met Comtoyou Racing in WTCR. De slechts achttienjarige Gazeau reed vorige jaar de GT4 European Series.

(Foto: © Saintéloc Racing)

Endurance Cup

Audi R8 LMS GT3 #25: Patric Niederhausers – Christopher Mies – Lucas Légeret

Audi R8 LMS GT3 #26 : Aurélien Panis – Nicolas Baert – César Gazeau

Sprint Cup

Audi R8 LMS GT3 # 25 : Patric Niederhauser – Aurélien Panis

Audi R8 LMS GT3 # 26 : Gilles Magnus – Nicolas Baert

“Het geeft voldoening om dit jaar zo’n programma met Saintéloc en Audi, waarmee ik gewend ben om samen te werken, te kunnen afwerken.” aldus Nicolas Baert. “Het doet me plezier om met Gilles in de Sprint Cup te rijden. Ik ken hem al lang en we komen goed overeen. Met de ervaren Aurélien Panis en César Gazeau, die tijdens onze eerste tests in het ritme zat, kan ons team bij de Endurance Cup ook voor mooie resultaten zorgen. Ik hoop dat we in de Silver-klasse vooraan kunnen meespelen. Met de 24 uur van Spa ga ik ook mijn droomwedstrijd betwisten. Ik besef het nog niet goed, maar wanneer mijn wagen daar op de baan komt zal het een sterk gevoel geven. Het is een item om af te vinken op mijn bucketlist. Hiervoor wil ik echt mijn partners bedanken.”

Vorige week testte Saintéloc op het circuit van Magny-Cours alvorens nu maandag en dinsdag het asfalt van Paul Ricard op te gaan voor de officiële testen van de GT World Challenge Europe. Saintéloc Racing won in 2017 de 24 uur van Spa.