Home > #Hoofdnieuws > Circuit Zolder en Autosportwereld.be lanceren Podcast I ♥Autosport!

Circuit Zolder en Autosportwereld.be lanceren Podcast I ♥Autosport!

Circuit Zolder en Autosportwereld.be hebben beide een hart voor autosport, dat merkte u al tijdens de voorbije 24 Hours of Zolder. Nu is dat hart voor autosport, of I ♥Autosport een heuse Podcast geworden die vanaf 10 maart tweewekelijks ‘op antenne’ gaat. De opnames vinden op Circuit Zolder plaats en de gastheer is Joost Custers, de drijvende kracht achter Autosportwereld.be en al meer dan 20 jaar autosportjournalist met de Belgische autosport als basis. Het format is even eenvoudig als aantrekkelijk: een drie à viertal gasten uit de meest uiteenlopende disciplines, die hun verhaal doen, al dan niet aan de actualiteit gelinkt. 

  • De autosport in België en de Belgen in de autosport tweewekelijks als Podcast en dat vanaf 10 maart!
  • Doorheen de disciplines, van vroeger over nu tot morgen!

Onze autosport leeft en dat merkt u als u op Circuit Zolder komt: nu de gezondheidscrisis stilaan vermindert, trekt de activiteit weer meer en meer aan en kan het publiek weer van de autosport genieten, of dat nu op een donderdagse testdag is, of binnenkort tijdens de eerste competities op het Limburgse asfalt.

Om die autosport in België en de Belgen in de autosport een hart onder de raceriem te steken en de autosport ook nog meer naar u te brengen, hebben Circuit Zolder en Autosportwereld.be de handen in elkaar geslagen. Samen brengen zij u vanaf begin maart van de Autosport-Podcast: I ♥Autosport.

Harry Steegmans (Directeur Circuit Zolder): “De bedoeling is om iedere veertien dagen, en wie weet na verloop van tijd zelfs wekelijks, het autosportnieuws in de vorm van een Podcast te brengen. Iedere aflevering van goed 30 à 35 minuten, komen drie à vier gasten aan bod, uit de meest diverse disciplines. De gesprekken hebben uiteraard betrekking op de autosport, vanuit diverse oogpunten. Ook mikken we op een aantal thema-uitzendingen, rond de 24 uur van Zolder, of bijvoorbeeld een uitzending over onze veiligheidsmensen, die onmisbaar zijn voor de sport.”

De gastheer wat betreft de locatie is dus Circuit Zolder, maar de gastheer aan de tafel is de ervaren journalist Joost Custers.

Joost Custers (Uitgever Autosportwereld.be): “Deze Podcast I Autosport is een perfect antwoord op de vraag om meer aandacht voor onze sport. Heel wat mensen houden van autosport en het is voor hen een passie, die ze in het weekend beleven, maar waarover ze tijdens de week willen lezen en waar ze dus nu dus naar kunnen luisteren. Een Podcast is bovendien niet gebonden aan vaste uitzenduren en het luisteren kan overal: in de auto, in de zetel, tijdens een wandeling of zelfs met vrienden. Zowel Circuit Zolder als Autosportwereld.be zullen via hun respectieve websites en sociale media-kanalen de link naar de Podcast verspreiden en wij hopen dan ook dat u massaal… uw oor te luisteren legt.”    

(einde)