Home > #Hoofdnieuws > IMSA: Ugo de Wilde met Muehlner Motorsports naar 24 uur van Daytona!

IMSA: Ugo de Wilde met Muehlner Motorsports naar 24 uur van Daytona!

Muehlner Motorsports zet twee Duqueine D08 Nissan in bij de 24 uur van Daytona en één daarvan wordt bestuurd door Ugo de Wilde. De jonge Belg wordt op wagen #26 bijgestaan door Charles Crews, Nolan Siegel en Cameron Shields.

(Foto: © Ugo de Wilde/Muehlner Motorsports America)

Vorig seizoen behaalde Ugo de Wilde samen met Muehlner Motorsports al enkele knappe resultaten zoals een overwinning in een manche van de Michelin Le Mans Cup tijdens het voorprogramma van de 24 uur van Le Mans. Crews betwistte met de Wilde de laatste wedstrijd om de Michelin Le Mans Cup 2021. Nolan Siegel is een zeventienjarige Amerikaan die in 2021 naast het USF2000 kampioenschap ook aan enkele races om de Michelin Pilot Challenge deelnam. De Australier Cameron Shields racete vorig jaar in het Indy Pro 2000 kampioenschap.

“Ik ben heel gelukkig om de Rolex 24 uur van Daytona te rijden!”, stelt Ugo de Wilde. “Het is één van de meest gerenommeerde uithoudingswedstrijden ter wereld en ik ben heel erkentelijk voor de kans! Een grote dankjewel aan Muehlner Motorsports, en aan iedereen die bij het mooie project betrokken is, voor het vertrouwen in mij. Dit is de beste manier om 2022 aan te vatten. Ik kan niet wachten!”

Op de andere LMP3-wagen van het Belgische team vinden we het rijderskwartet Joel Miller, Moritz Krantz, Efrin Castro en Ayrton Ori.