Home > Circuit > In een notendop: uithouding

In een notendop: uithouding

IMSA – 24 uur van Daytona

Nico Müller gaat bij High Class Racing aan de slag. De Zwitser deelt het stuur van de Oreca 07 met Fabio Scherer en de reguliere piloten, Anders Fjordbach en Dennis Andersen. Voor Audi-Sport rijder Müller betekent het zijn debuut in de etmaalrace in Florida.

Indycar-coureurs Colton Herta, Pato O’Ward en Devlin DeFrancesco vormen samen met Eric Lux het rijderskwartet bij DragonSpeed USA in LMP2.

BMW M-fabrieksrijder Jens Klingmann bestuurt met Bill Auberlen, Robby Foley en Michael Dinan de BMW M4 GT3 van Turner Motorsport in de 24 uur van Daytona. De rijders van BMW Team RLL in GTD-Pro worden in januari bekend gemaakt.

24H Series – ST Racing gooit twee BMW M4 GT3 in de strijd om de 24 uur van Dubai. In GT3-Pro wordt een wagen ingezet voor Jon Miller, Chandler Hull, Nick Wittmer en Louis-Philippe Montour. Het andere exemplaar wordt in Pro-Am bemand door Samantha Tan, Bryson Morris, Anthony Lazzaro, Harry Gottsacker en Tyler Maxon.

ALMS – De twee BMW M4 GT3 waarmee Walkenhorst Motorsport zich engageert in de Asian Le Mans Series worden ingezet voor Nick Catsburg, Jon Miller en Chandler Hull (#34) en Henry Walkenhorst, Jörg Breuer en Friedrich en Mario von Bohlen (#35).

(Foto: © High Class Racing)