Home > Electric > Divers > E-TROPHÉE ANDROS: Dubourg en Panis leiden na Andorra

E-TROPHÉE ANDROS: Dubourg en Panis leiden na Andorra

In Andorra werd zaterdag de slotdag van het tweede weekend van de E-Trophée Andros 2021-2022 afgewerkt. Na twee weekends blijft het bovenaan alvast razend spannend.

foto copyright Bruno Bade, Gregoire Sigaud

Het zijn Jean-Baptise Dubourg (Renault Zoé) voor DA Racing en Aurélien Panis met de Isère van SaintéLoc Racing die na Andorra de stand aanvoeren in Elite Pro met elk 234 punten. Dubourg won vrijdag nog de eerste wedstrijd en Yann Ehrlacher won de zaterdagwedstrijd met de “AS01 Dupessey” van M Racing. Ehrlacher heeft dankzij die overwinning slechts een achterstand van zes puntjes op het leidende duo. Nathanaël Berhton (Peugeot e208) heeft als vierde maar zeven punten goed te maken. Ook onze landgenoot Nicolas Baert was er opnieuw bij met de Audi A1 van SaintéLoc Racing en zet zijn leerproces verder. Op vrijdag was hij in de “kleine finale” van Elite Pro voortdurend in gevecht met Mathieu Baumel.

In de klasse Elite was César Gazeau met de AS01 van SLR tweemaal de beste. Hier blijft Eddy Benezet de stand aanvoeren.

De e-Trophée heeft nu een kleine kerstpauze en het tweede deel van het seizoen begint op Isola 2000 en dat tijdens het weekend van 7 en 8 januari.