Home > #Hoofdnieuws > GT2 Series finale: kunnen Longin en Guelinckx kampioen worden en debuut van de Brabham

GT2 Series finale: kunnen Longin en Guelinckx kampioen worden en debuut van de Brabham

De finale van de 2021 GT2 European Series is er één met een Belgisch tintje, maar ook met een hele mooie nieuwe wagen. High Class Racing rijdt immers niet enkel met een Audi R8 LMS GT2, maar ook met een Brabham BT63 GT2 voor Dennis Andersen en David Brabham in Pro-Am.

Foto: © SRO

Onder de 16 wagens die in de Var verwacht worden, zullen we het debuut volgen van Scuderia Ravetto & Ruberti die een Ferrari 488 Challenge Evo zullen inzetten voor JM Littman en Luca Demarchi. Julien Piguet vervoegt Autovitesse waar hij een Lamborghini deelt met Cédric Leimer. Target Racing zal aanwezig zijn met twee Lamborghini, waaronder één voor Mauro Casadei.

PK Carsport schakelt over naar een dubbele inschrijving met twee Audi R8 LMS GT2. Stienes Longin, de zoon van Bert, zal samen met Jens Liebhauser in één van de twee Audi R8 rijden, de andere is voor Bert Longin en Peter Guelinckx. Stéphane Ratel zal opnieuw de Audi R8 LMS GT2 van LP Racing besturen.

Voor de laatste races leiden Mark Patterson en Anders Fjordbach het kampioenschap met 158 punten, tegen 144 voor Longin en Guelinckx.