Home > VAS > Regularity > In een notendop: VAS Regionaal actua

In een notendop: VAS Regionaal actua

  • Droneport Regularity – In de marge van de Rally van Haspengouw werd afgelopen zaterdag ook de openingsmanche van het VAS regionale kampioenschap Regularity gehouden. De deelnemers reden hun regelmatigheidstrajecten over dezelfde proeven als de rallyrijders. Het werd een zege voor het duo Guy Vrachten en Bart Keymiss (Honda CRX) voor Ari en Patrick Meeus (Ford Sierra) en de regerende kampioenen Sander en Paul Van den Wyngaert (VW Corrado 16V). De volgende wedstrijd is er in de marge van de Sezoens Rally in mei.
  • Leeuwenrit – Op zaterdag 4 maart is er de tweede wedstrijd van het VAS regionale kampioenschap Classic. De oriĆ«ntatiewedstrijd wordt gehouden over twee delen van 100 kilometer, met vertrek en aankomst in Deerlijk.

Foto: Ā©VAS