Home > Rally > Divers > In een notendop: rally

In een notendop: rally

  • Overlijden – Oud navigator André Schoonenwolf is overleden. De Nederlander had een rijk gevulde carrière en zat vaak naast piloten zoals Henk Vossen en Stig Andervang.
  • Overlijden bis – Op 73-jarige leeftijd is ook Joseph Lambert van ons heengegaan. Lambert was een co met een rijk gevuld palmares in regularity. (Foto)
  • Frankrijk – Bij onze zuiderburen wordt er volgend weekend rally gereden, met de Rallye Régional des Routes du Nord in Merville. De start is zaterdag met één avondproef, waarna zondag nog vier KP’s volgen. Het deelnemersveld oogt alvast mooi met enkele bekende namen. Ondermeer Xavier Pruvot (Citroën C3 Rally2), Laurent Bayard (Skoda Fabia R5) en Jeremi Ancian (VW Polo R5) zullen dicht bij de Belgische grens strijden om de overwinning. 
  • ERC – De Fin Mikko Heikkila heeft opwindend nieuws te melden. Hij is blij om eindelijk aan te kondigen hij met The Racing Factory een ​​nieuwe uitdaging aangaat in het European Rally Championship. Het is blij om eindelijk een volgende stap te zetten in zijn carrière. De 31 jarige Heikkila zal een Skoda Fabia Rally2 gebruiken om een gooi te doen naar de Europese kroon..

You may also like
Rally Azoren: met Loeb, Mikkelsen en Veiby
FIA ERC Fafe: Haydon Paddon in extremis winnaar van een hoogstaande seizoensopener
FIA ERC Fafe: Mikko Heikkilä neemt de leiding terug over na dag twee
FIA ERC Fafe: Mads Østberg neemt leiding terug over na KP4