Home > Circuit > In een notendop: Asian LMS – Le Mans 24

In een notendop: Asian LMS – Le Mans 24

  • Asian LMS – Inter Europol Competition trekt volgend jaar met maar liefst vier wagens, één LMP2 en drie LMP3, naar de wedstrijden van de Asian Le Mans Series. Charles Crews, Nolan Siegel en Christian Bogle vormen de equipe van de Oreca 07. Van de drie Ligier JS P320 gaat de #53 naar Miguel Cristóvão-Kai Askey-Wyatt Brichacek, de #63 naar James Dayson-Adam Ali-Daniel Ali en de #73 naar James Winslow-John Corbett-Alex Bukhantsov.
  • Asian LMS – Leipert Motorsport komt met een Lamborghini Huracán GT3 Evo aan de start in het Midden-Oosten. Brendon Leitch, Gabriel Rindone en Marco Mapelli worden de rijders van dienst.
  • Asian LMS – CD Sport verdedigt in februari zijn titel in LMP3. Dane Valdemar Eriksen, Michael Jensen en Nick Adcock vormen het rijderstrio op de nieuwe Ligier JS P320 van het team.
  • Le Mans 24 – Ryan Hardwick neemt volgend jaar met Proton Competition deel aan de 24 Uur van Le Mans. Hardwick ontving een uitnodiging voor de Franse etmaalrace via de Bob Akin Award van het IMSA WeatherTech SportsCar Championship, het kampioenschap waarin hij de teamgenoot was van Jan Heylen bij Wright Motorsports. Jan Heylen zelf maakte dit jaar met Proton Competition zijn debuut bij de 24 Uur van Le Mans.

(Foto: © Inter Europol Competition)