Home > Circuit > In een notendop: F1 – F2 – FRECA

In een notendop: F1 – F2 – FRECA

  • F1 Haas – Er blijven in de F1 voor 2023 nog twee zitjes over. Bij Williams lijkt Logan Sargeant naar voren te worden geschoven. Bij Haas bevestigde men Magnussen, maar Schumacher staat ter discussie. Er worden een aantal vervangers naar voren geschoven als Giovinazzi, maar vooral ook…Nico Hulkenberg.
  • FIA F2 – Calan Williams beëindigt zijn overeenkomst met Trident. De Australiër zal niet meer deelnemen aan de laatste manche van het F2 kampioenschap op Abu Dabi. Williams geeft aan de tijd te willen gebruiken voor “de toekomst van zijn autosportcarrière”. Williams moest het bij Trident zwaar afleggen tegen zijn teamgenoot Richard Verschoor en moet zich mogelijk heroriënteren.
  • FRECA – Op Mugello wordt het laatste weekend gehouden van de Formula Regional. Uit het startveld van liefts 36 bolides (!) maken nog vier rijders kans op de titel: Dino Beganovic (255 punten), zijn eeuwige rivaal Gabriele Minì (217), de Est Paul Aron (216) en stagione, en Hadrien David (208). er liggen nog 75 punten op de tafel.

Foto: © premaracing.com/media