Home > Circuit > In een notendop: GT Open, GT Cup Open en TCR Europe

In een notendop: GT Open, GT Cup Open en TCR Europe

• TCR Europe – Franco Girolami heeft een ongelooflijke TCR Europe-campagne van 2022 voor het Comtoyou Racing-team afgesloten met zijn vierde overwinning van het seizoen en dat in de laatste race van het jaar op het Circuit Barcelona-Catalunya. Met Tom Coronel als tweede en Frédéric Vervisch als derde, beide evenzeer in Comtoyou Team Audi RS3, was het podium volledig voor het Belgische team, dat dit jaar alle titels in TCR Europe won. (Foto: © TCR Europe)
  • GT Open – Het duo Hites-Pulcini is in Barcelona gekroond tot GT Open kampioenen 2022, terwijl Van Berlo-Gilardoni de laatste overwinning pakten in perfecte dag voor het Oregon Team Lamborghini. Een vijfde plaats achter de rivalen Moss-Osborne (Optimum Motorsport McLaren) was genoeg voor het Chileens-Italiaanse duo in de Lamborghini om de kroon met een bonus van drie punten veilig te stellen.
  • GT Cup Open – Het duo Mardini-Zöchling won de laatste race van het seizoen in de GT Cup Europe in Barcelona. Nicolas Vandierendonck was de beste Belg in de Q1 Trackracing Porsche, voor zijn teamgenoot en kersvers kampioen Jan Lauryssen. Milan De Laet won de GT4-klasse in de Porsche Cayman van het Limburgse team.