Home > #Hoofdnieuws > Zolder 24: RedAnt Racing met Kevin Abbring

Zolder 24: RedAnt Racing met Kevin Abbring

RedAnt Racing kondigde recent de teamsamenstellingen voor de 24 Hours of Zolder aan en die leken 100% waterdicht. Dat was echter buiten de waard gerekend en die waard dat is nog steeds jammer genoeg het COVID-virus. In de Porsche 911 met startnummer #3 zagen we dit weekend in principe vader en zoon Jimmy en Kobe De Breucker, naast Philippe Wils, Luc Vanderfeesten en Tom Boonen. Philippe Wils testte recent echter positief op COVID en wordt vervangen door niemand minder dan Kevin Abbring.  

Foto: © Kevin Abbring

Hoewel de impact minder groot is dan in de voorbije jaren, moeten we nog steeds rekening houden met het vermaledijde virus.

Inderdaad”, vertelt Bert Redant. “We hopen in de eerste plaats dat Philippe gezond en wel blijft en geen vervelende naweeën zal kennen en uiteraard is het jammer dat hij niet kan starten. Als team dienden we dan snel een oplossing te vinden en die kwam er in de persoon van Kevin Abbring. Abbring is in de eerste plaats een voormalige fabrieksrijder in WRC, maar heeft ondertussen ook zijn strepen verdiend in FIA WRX en op circuit. Ik denk dat we met hem een mooie versterking in huis halen en eentje die perfect past in het rijtje sterke namen dat dit jaar in Zolder vast start gaat.”