Home > Circuit > In een notendop: 24H Series – EuroNASCAR

In een notendop: 24H Series – EuroNASCAR

• 24H Series – CP Racing won vanmiddag met zijn Mercedes-AMG GT3 de 24 uur van Portimão. Shane Lewis, Charles Espenlaub, Charlie Putman en Joe Foster hadden 36 seconden voorsprong op de Audi van Phoenix Racing. De WTM Ferrari die derde finishte, werd na afloop gediskwalificeerd. Red Ant Racing behaalde zo niet enkel een dubbel in de klasse “992”, maar stond ook met de #903 op het algemene podium. De #904 eindigde vierde algemeen. Na de problemen van gisteren sloot Saintéloc Racing, waarvan Nicolas Baert en Christian Kelders deel uitmaakten, af op de tiende plaats op 70 ronden van de winnaar. Het Belgische AC Motorsport finishte op de tweede plaats in TCE.
  • EuroNASCAR Pro – De tweede wedstrijd van het weekend, die gekenmerkt werd door veel aanrijdingen en lange neutralisaties, ging naar Gianmarco Ercoli (CAAL Racing). Alon Day (PK Carsport) werd tweede. Marc Goossens (Speedhouse) viel uit.

(Foto: © 24H Series)