Home > #Hoofdnieuws > Ring 24 – H6: Aston Martin voor BMW

Ring 24 – H6: Aston Martin voor BMW

Bij het vallen van de avond, en één vierde van de wedstrijd achter de rug, is het de #90 Aston Martin van Nicki Thiim en zijn teamgenoten Sorensen, Pittard en Martin die de koppositie nog steeds in handen heeft voor de #20 Schubert Motorsport BMW van Krohn-Sims-Klingmann-Krütten. Derde is de Rowe Racing #98 BMW van Marco Wittmann. Op de vierde plaats vinden we Robin Frijns, teamgenoot van Vanthoor en Vervisch, in de #15 Phoenix Audi en nog binnen één minuut van de koppositie.

Hoe is het gesteld met de andere Belgen? Alessio Picariello is 15de met de #44 Porsche van Falken Motorsports. Adrien De Leener kwam niet aan rijden toe. Zijn Dinamic Motorsport Porsche viel na zeven ronden uit. Ook voor de #1 Manthey-Racing Porsche viel het doek na het ongeval in Tiergarten.

Het volledig Belgische kwartet van de #80 PROsport Aston Martin Vantage GT4, Maxime en Guillaume Dumarey, Jean Glorieux en Simon Balcaen, voert categorie SP 8T aan vanop de 46ste positie algemeen.

Tom Cloet is 67ste en zevende in Cup 3, een klasse voor Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport. De #79 JJ Motorsport BMW M4 GT4 van Hakan en Recep Sari is 70ste algemeen en vierde in klasse SP 10, gevolgd door de #81 PROsport Aston Martin Vantage GT4 van Guido Dumarey op plaats vijf in die categorie.

De #140 Pit Lane AMC Sankt Vith Toyota GT86 Cup van Olivier Muytjens, “Brody”, Jacques Derenne en Kurt Dujardyn was na een kwart wedstrijd 120ste overall en vierde in klasse SP 3.