Day

mei 27, 2022

Ring 24: Ferrari verrassend op pole

Met een zeer snelle ronde van 8:09.469 reed Luca Ludwig de Ferrari 488 GT3 van octane126 verrassend naar de polepositie. Tweede was Augusto Farfus in de #99 BMW M4 GT3 van Rowe Racing met 1,1 seconden achterstand. Jordan Pepper klokte als derde af met de Lamborghini Huracán GT3 van Konrad Motorsport.

F1 Monaco: Leclerc opnieuw de snelste in tweede vrije training

Vandaag stond de tweede vrije training in Monaco op het programma. Nadat Charles Leclerc (Ferrari) voor eigen publiek de eerste vrije training won, was de Monegask opnieuw de snelste in de tweede vrije training. Leclerc was sneller dan zijn teamgenoot Carlos Sainz, Sergio Perez (Red Bull) werd derde.

Ring 24: Rowe Racing blijft snelst na kwalificatie 3

De rondetijd van 8:14.771, die door de #98 Rowe Racing BMW M4 GT3 van Catsburg-van der Linde-Wittmann op donderdag op de tabellen werd gezet, werd in kwalificatie 3 niet meer verbeterd. Het trio Engel-Gounon-Juncadella kwam wel met hun Mercedes-AMG GT3 van Team GetSpeed postvatten op plaats twee. Positie drie bleef in handen van Krognes-Soucek-Trogen-Müller met een BMW van Walkenhorst Motorsport.