Home > Circuit > In een notendop: F2 en F3 (Barcelona)

In een notendop: F2 en F3 (Barcelona)

FIA F3 vrije training – Deze ochtend was Victor Martins (ART) de snelste van de vrije trainingen, voor titelpretendent Arthur Leclerc (Prema). Een sterke Roman Stanek was derde voor Trident.

FIA F3 kwalificatie – Bij Trident maakten ze hun huiswerk goed want het was Roman Stanek die in de namiddag de pole wegkaapte voor de neus van Victor Martins (ART). De tweede startrij is voor Alexander Smolyar (MP Motorsport) en Isack Hadjar (Hitech). Leclerc kwam niet verder dan de vijfde startplaats.

FIA F2 vrije training – In de voormiddag bevestigde Felipe Drugovitch (MP Motorsport) nogmaals dat hij de man in vorm is van dit seizoensbegin. Hij pakte de beste tijd in de vrije training, voor Jehan Daruvala (Prema). Onze landgenoot Amaury Cordeel liet voor Van Amersfoort een mooie zestiende tijd noteren.

FIA F2 kwalificatie – Jack Doohan haalde (UNI Virtuosi) vanavond in Barcelona zijn tweede pole van het seizoen. Juri Vips liet zijn tweede run zeer laat en strandde op 23 duizendste van de pole. Op de tweede rij starten Frederik Vesti (ART) en Jehan Daruvala (Prema). Onze landgenoot Amaury Cordeel zette zijn Van Amersfoort bolide op een goede vijftiende plaats.

foto: ©Dutch Photo Agency