Home > Circuit > In een notendop: Superformula – F4 – Indycar

In een notendop: Superformula – F4 – Indycar

  • Superformula – In Japan begon Ryo Hirakawa (Team Impul) goed aan het seizoen 2022. Hij pakte op de Fuji Raceway de zege in de openingsrace van het Superformula kampioenschap. Regerend kampioen Tomoki Nojiri (Mugen) werd tweede en Sacha Fenestraz (Kondo Racing) pakte de derde podiumtrede. Het openingsweekend is gelijk een dubbelaffiche want morgen, zondag, is er al de tweede race.
  • F4 Italië – Op de tweede testdag voor de Italiaanse F4 in Imola was de beste tijd opnieuw voor Taylor Barnard (PHM Racing). Hij was sneller dan Pepe Martì (BWR) en zijn Russische PHM teamgenoot Nikita Bedrin. Onze landgenoot Jules Castro (Van Amersfoort Racing) liet een achttiende tijd optekenen terwijl Maya Weug voor Iron Lynx 32ste werd.
  • Indycar – In Long Beach wordt er straks gereden voor de pole van de Long Beach Grand Prix. In de vrije trainingen was Simon Pagenaud ongenaakbaar. Hij bleef met de Meyer-Shank machine vier tiende voor aan Alexander Rossi (Andretti Autosport) en aan puntenleider Scott McLaughlin (Penske).

foto: ©superformula.net