Home > Historic > Belgian Westhoek Challenge: inschrijvingen openen op 11 april

Belgian Westhoek Challenge: inschrijvingen openen op 11 april

De eerste belangrijke afspraak is in zicht! Maandag aanstaande, 11 april om 20u stipt, openen immers de inschrijvingen. Een traditioneel drukke avond waarbij het organisatiecomité in een mum van tijd 100 aanvragen tot deelname te verwerken krijgt. Met maximaal 100 deelnemers toegelaten tot de start, spreekt het voor zich dat enige haast geboden is. En met de eerdere aankondiging waarbij we bijzonder trots konden melden dat we dit jaar het gehele wedstrijdcentrum -voor zowel start als finish- kunnen huisvesten in het stadscentrum van Ronse, verwachten we dit jaar opnieuw een massale interesse uit zowel binnen- als buitenland.

Foto: © Belgian Westhoek Challenge

Houd daarom de gegevens van de piloot en navigator (naam, voornaam, emailadres en eventueel vergunningsnummer) en de gegevens van de wagen (merk, type en bouwjaar) bij de hand en surf maandag naar entry.jbrevents.be (of via de knop ‘inschrijven’ op onze website). Maximaal 130 aanvragen tot deelname worden verwerkt waarbij 100 equipes geselecteerd zullen worden op basis van het voldoen van de deelnamerechten.

Afspraak maandag aanstaande om u te registreren voor de regionale regelmatigheidsrally met wellicht de meest (inter)nationale uitstraling!

Rudy Opdenakker – wedstrijdleider
Bjorn & Jens Vanoverschelde – sportief verantwoordelijken

REGLEMENT

Het voorlopige reglement is ondertussen beschikbaar in Nederlandse versie of Franse versie. Download reglement.

ROUTE
De routechefs Bjorn & Jens Vanoverschelde zijn vanaf dit jaar betrokken in de organisatie van de Franse ‘Tour Auto’ en tijdens de komende ‘Dakar Classic’. Die recente ervaringen leverde alvast nieuwe inspiratie op -naast de reeds uitgestippelde regularity stages, afgesloten proef en time control sections- om te verwerken in de route van de komende Belgian Westhoek Classic. Om de exacte details te verklappen is het nog even wachten op de definitieve vergunningen, maar het sportieve luik ziet er Groots uit. 
DOWNLOAD DE ROUTE

EXPERT vs CLASSIC
Net zoals voorbije edities kan u inschrijven in één van de twee categorieën. De expertcategorie brengt de toppers uit Vlaanderen, Wallonië, Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Groot-Brittannië samen voor een ouderwetse regelmatigheidsrally met kaartlezen en waarbij de route (en RT-tijdstabellen) zo lang mogelijk geheim blijven. De classiccategorie leunt aan bij alle andere (inter)nationale regelmatigheidsrally’s met extra ademruimte voor, tijdens en tussen de proeven.

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

“arrive & drive”
290 €

maaltijdpackages
50 € pp

service crew registratie
25 €

zakelijke inschrijving mogelijk !!