Home > Circuit > Nascar: Ross Chastain wint in Austin

Nascar: Ross Chastain wint in Austin

Afgelopen nacht won Ross Chastain (Chip-Ganassi Racing) de Nascar wedstrijd in Austin op het Circuit of the Americas. Chastain won zo zijn eerste Nascar-Cup race ooit. Hij kwam al enkele keren dichtbij, maar deze keer kon hij eindelijk volhouden tot de laatste ronde. Hij werd dicht gevolgd door Alex Bowman (Hendrick Motorsports) en Christopher Bell (Joe Gibbs Racing).

De eerste stage werd gewonnen door Daniel Suarez (TrackHouse Racing Team). De tweede stage was voor Denny Hamlin (Joe Gibbs Racing). In het klassement zien we dan Chase Elliott (Hendrick Motorsports) aan de leiding van de tussenstand in het klassement. Hamlin eindigde al vier keer binnen de top-10 en is zowat de meest constante rijder in het veld dit seizoen. Komende zondag wordt er weer geracet in Richmond om 21u30.

tekst: Winter Soen