Home > F1 > F1: Drive To Survive seizoen 4 vanaf vandaag beschikbaar

F1: Drive To Survive seizoen 4 vanaf vandaag beschikbaar

foto: © Netflix

Het langverwachte vierde seizoen van ‘Drive To Survive’ is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. Net zoals de andere seizoenen, zijn er tien afleveringen die de verhalen uit het voorbije F1-seizoen vertellen. Al lijkt tien afleveringen deze keer weinig, gezien al de drama die er vorig jaar in de F1 was.

Dit seizoen wou F1-wereldkampioen Max Verstappen niet meewerken aan de productie. “Vanuit mijn oogpunt als rijder, vind ik het maar niks om er deel van uit te maken. Ze hebben een paar rivaliteiten ‘gefaket’ die in werkelijkheid helemaal niet bestaan. Ik heb dus besloten om er geen deel van uit te maken en niet meer mee te werken aan interviews voor de serie, want dan is er ook niets wat ze kunnen laten zien”, liet de Nederlander weten. Beelden van Verstappen zullen er uiteraard wel inzitten, maar het commentaar daarop zal gegeven worden door Christian Horner (Teambaas Red Bull).

Afleveringen:

 1. Clash of the Titans

Het Formule 1-seizoen 2021 begint met de Grand Prix van Bahrein, waar direct een felle strijd losbarst voor de eerste overwinning van het seizoen.

2. Ace in the Hole

Daniel Ricciardo, die nieuw is bij McLaren, wil bewijzen dat hij nog veel talent heeft. Zijn teamgenoot Lando Norris voert ondertussen de druk op.

3. Tipping Point

Red Bull-coureur Max Verstappen zet een sterke reeks overwinningen neer. Lewis Hamilton en Mercedes hebben moeite om bij te blijven. Later leidt een ongeluk tot wrevel.

4. A Mountain to Climb

Team Haas probeert zijn vrije val te stoppen door een nieuwe sponsor en twee nieuwe rijders aan te trekken.

5. Staying Alive

McLaren rijder heeft er een zwak begin van het seizoen opzitten, maar wanneer de F1 naar Monza trekt wint hij opeens.

6. A Point to Prove

Met een nieuw management wil Williams Racing de problemen van de voorbije jaren definitief achter zich laten en terugkeren aan de top.

7. Growing Pains

Yuki Tsunoda en Esteban Ocon hebben beide veel talent, maar kunnen ze druk van de F1 wel aan?

8. Dances With Wolff

Dat Hamilton voor Mercedes zal rijden in 2022, staat al lang vast, maar wie zijn teamgenoot wordt is een tweestrijd tussen Valteri Bottas en Georges Russell.

9. Hard tegen hard

Het einde van het seizoen komt in zicht. Diverse rijders hebben nog heel wat om voor te vechten en schakelen een tandje bij.

10. Op hoge snelheid

De laatste race van het seizoen zorgt voor de grootste alles-of-nietsrace van de huidge generatie. Wordt Lewis Hamilton achtvoudig wereldkampioen of is het Max Verstappen die zijn eerste binnen haalt.

De trailer van de serie is te zien via deze video:

https://www.youtube.com/watch?v=WoFpyFL8E7s