Home > #Hoofdnieuws > BRC: voorstelling Niels Reynvoet en Diederik Pattyn

BRC: voorstelling Niels Reynvoet en Diederik Pattyn

Vanavond was Autosportwereld.be aanwezig in de ateliers van PTR, Pieter Tsjoen Racing, voor de voorstelling van de nieuwe wagen van Niels Reynvoet en Diederik Pattyn. Niet enkel de plannen werden er voorgesteld, maar ook de nieuwe livery.

“We waren in 2020 op heel goede weg toen Covid ons seizoen afgebroken heeft. Vorig jaar reden we opnieuw enkele wedstrijden, maar helaas werden een paar foutjes zwaar afgestraft,” gaat Niels Reynvoet van start. “We gaan in 2022 een nieuwe start maken. We willen op een rustige manier kilometers maken en alles zijn werk laten doen zonder veel stommiteiten. Ik denk dat we rustig moeten opbouwen. Als iedereen doet wat hij moet doen dan kan er iets heel moois uitkomen.”

“Het is altijd leuk, alhoewel Niels al 30 jaar is, om naast jonge gasten te zitten,” gaat Diederik Pattyn verder. “Zeker met zo’n topteam, dito wagen en piloot. Hopelijk kunnen we zaterdagavond afsluiten met een mooi resultaat, wat het is, is voor ons van minder belang. Onze volgende wedstrijd is Tielt en daar gaan we een volgende stap zetten.”

Niels en Diederik gaan hoofdzakelijk wedstrijden uit het Belgisch Kampioenschap rijden. Te beginnen met zaterdag de Haspengouw, daarna volgen de TAC Rally, de Rally van Walloniƫ, de Ypres Rally, de Omloop van Vlaanderen en de Condroz Rally, gecombineerd met twee regionale wedstrijden.