Home > Circuit > In een notendop: eenzitters

In een notendop: eenzitters

  • F4 Abu Dhabi – Er was in het voorprogramma van de GP van Abu Dhabi ook nog een Formule 4 race buiten kampioenschap. Dat werd een demonstratie van het Abu Dhabi racing team, dat wordt gerund door het Italiaanse Prema. Kart-sensatie Andrea Kimi Antonelli pakte de pole, maar het was Charlie Wurz die in de race de zege opeiste, voor Conrad Laursen. Antonelli moest zich tevreden stellen met de derde plaats.
  • FRECA – De talentvolle Italiaan Gabriele Mini doet er in het Formula Regional European nog een jaartje bij met het ART team. Voor Mini staat in 2022 de titel in die serie op het programma.
  • FIA F2 – Een aantal plaatsen in de Formule 2 is al gevuld voor 2022. Zo keert de Braziliaan Felipe Drugovitch terug naar het Nederlandse MP Motorsport. Williams testrijder Logan Sargeant werd eergisteren bevestigd als rijder voor Carlin. Met het einde van het seizoen 2021 is nu ook de komst van Van Amersfoort Racing naar de wachtkamer van de F1 een feit. Het Nederlandse team neemt het materiaal over van het vertrekkende HWA Racelabs.

foto: (c) renault-sport/archief