Home > #Hoofdnieuws > BRC Spa: bijna 200 deelnemers!

BRC Spa: bijna 200 deelnemers!

Met bijna 200 inschrijvingen is de Spa Rally 2021 al bijna volgeboekt. Zij die nog willen deelnemen aan de langverwachte finale van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2021 kunnen dat nog doen… als ze zich haasten!

“Met iets meer dan 75 wagens in het BRC, evenveel in VHRS 65 en 50 en een veertigtal teams in het Criterium denk ik dat we tevreden mogen zijn”, stelt Florian Jupsin in naam van organisator DG Sport. “Na de impasse van 2020 kijkt iedereen ontzettend uit naar deze editie 2021, die het Belgische rallykampioenschap in alle schoonheid zal afsluiten.”

Zij die hun inschrijving nog niet helemaal hebben geofficialiseerd, maar uiteindelijk wel van de partij willen zijn – en op zaterdag 4 en zondag 5 december aan het grootse rallyfeest willen deelnemen – is het hoog tijd om een tandje bij te steken. Herinneren we er nog even aan dat u daarvoor terecht kan op de officiële website www.sparally.com ! Aarzel niet, want de inschrijvingen sluiten af op maandag 22 november, oftewel drie dagen voor de officiële voorstelling van de teams op de persconferentie en After Work op donderdag 25 novemberin de Brasserie des Bobelines te Spa. 

“Iets wat de laatste twijfelaars kan overtuigen is het feit dat ze de ontknoping van het Kroon-Oil BRC 2021 van op de eerste rij zullen kunnen volgen en dat de wedstrijd als slotstuk van het kampioenschap uiteraard ook heel wat media-aandacht zal krijgen”, vervolgt Florian Jupsin. “En dan is er uiteraard nog het door iedereen zeer gesmaakte parcours, met een WRX-chronorit, die op haar eentje al voor een ware show op het Circuit van Spa-Francorchamps zorgt. Alles wordt er aan gedaan om elk van de categorieën in de schijnwerpers te stellen. Het feest mag bijna beginnen, we kijken er al naar uit!”