Home > #Hoofdnieuws > Nascar: Kyle Larson is kampioen 2021

Nascar: Kyle Larson is kampioen 2021

Na een lang seizoen van 36 races viel zondagnacht de beslissing in het seizoen 2021 voor de Nascar: Kyle Larson (Hendrick Motorsports) is de kampioen. Hij won de finale in Phoenix en pakte zo de titel in stijl.
Martin Truex Jr. (Joe Gibbs Racing) kwam als tweede over de streep in Phoenix, gevolgd door zijn teamgenoot Denny Hamlin. Verder zien we Chase Elliott (Hendrick Motorsports) op een vijfde plaats eindigen. Kyle Larson, met al een resem aan zeges achter zijn naam, werd door iedereen gezien als de favoriet bij uitstek. En Larson maakte die favorietenrol helemaal waar, met een nieuwe zege. Opvallend is dat hij een sterk seizoen reed, en dat terwijl hij vorig jaar niet eens meedeed in de Nascar Cup!

tekst: Winter Soen