Home > Rally > BRC > BRC: Cherain in Condroz en Spa Rally

BRC: Cherain in Condroz en Spa Rally

Met de Condroz Rally, die over amper een week op het programma staat, en de Spa Rally, die in het eerste weekend van december plaatsvindt, wordt het Belgian Rally Championship 2021 afgesloten met twee zeer populaire evenementen waaraan Cédric Cherain zal deelnemen. In Huy zal de Skoda Fabia Rally2 Metior Sport du Liégeois voor het eerst de kleuren dragen van Michaël Mazuin, de bekende dealer van het merk in de regio’s Namen en Charleroi …

Tussen Condroz en Cherain is de aantrekkingskracht indrukwekkend! Zozeer zelfs dat hij de kans kreeg om de Maasklassieker aan zijn palmares toe te voegen. Dit was in 2015, rond de tijd van de DS 3 WRC. Voor de 2021-editie zal Cédric er natuurlijk zijn met Xavier Portier. Net als tijdens de recente Rallye de Wallonie, zal het duo optreden met de Skoda Fabia Rally2 van het Italiaanse team Metior Sport.

Aan het einde van de verkenning van de Condroz Rally heeft Cédric Cherain maar één wens: aan de start staan! “Ook al zijn de weersvoorspellingen best goed, we gaan een echte Condroz meemaken. Ik ben klaar! En het doel is heel duidelijk: de eindoverwinning,” analyseert de Metior Sport-coureur. (persbericht)