Home > Circuit > Francorchamps met een hart voor de getroffen regio

Francorchamps met een hart voor de getroffen regio

Op 9 september organiseerde het Circuit de Spa-Francorchamps een rijavond, waarvan de opbrengst bestemd was voor de slachtoffers van de overstromingen in de regio.

Foto: © Francorchamps

11.000 euro werd ingezameld en zal worden geschonken aan de vzw Gewest Verviers, een speciale rekening geopend in samenwerking met de plaatselijke verenigingen en de burgemeesters van de regio. Deze VZW omvat: Aubel, Baelen, Dison, Herve, Jalhay, Lierneux, Limbourg, Malmedy, Olne, Pepinster, Plombières, Spa, Stavelot, Stoumont, Theux, Thimister-Clermont, Trois-Ponts, Verviers, Waimes en Welkenraedt.

De herverdeling van de geïnde bedragen onder de getroffen gemeenten zal worden bepaald door de Raad van Bestuur van de VZW, waarin de 20 gemeenten van het arrondissement Verviers zijn vertegenwoordigd.

Wij danken alle deelnemers aan deze avond voor hun vrijgevigheid, alsook de piloten die hun diensten hebben aangeboden voor de eerste ritten op het circuit: Fred Bouvy, Sarah Bovy, Marc Duez, Guillaume De Ridder, alle teams die werken aan de veiligheid op het circuit en ten slotte onze concessiehouders l’Arbre qui tue en Galan Food & Beverage die ook hebben deelgenomen aan deze liefdadigheidsactie.