Home > #Hoofdnieuws > BRC East Belgian: Munster leidt de debatten

BRC East Belgian: Munster leidt de debatten

Terwijl in Zolder op circuit geracet wordt, is er vandaag uiteraard ook de East Belgian Rally, met deze ochtend een eerste van drie lussen van telkens vier proeven. Grégoire Munster lijkt de man in vorm, want de student Marketing leidt na vier KP’s in zijn Hyundai i20 R5 met een kleine voorsprong op Adrian Fernémont en Ghislain de Mevius. Cedric Cherain en Sébastien Bedoret verloren al heel wat tijd.

Munster vertrok als een speer in Sankt-Vith en won deze ochtend viermaal op rij, maar de jonge Hyundai-rijder heeft nog steeds maar 6,4 seconden bonus op Adrian Fernémont en 11,8 op Ghislain de Mevius, beide in Skoda uiteraard. Gewonnen spel is het voor de jonge belofte dus zeker nog niet. Kris Princen (Citroën) komt op 17,1 seconden door als vierde en nog tien seconden later volgt Vincent Verschueren (VW Polo) als vijfde. Hier vinden we hoogst waarschijnlijk de winnaar.

Romain Delhez is in zijn Porsche de eerste tweewielaangedreven wagen, als negende, Nicola Stampaert leidt in RC2 met zijn Fiesta.