Home > Circuit > Petrolhead: evenementen voor de nazomer

Petrolhead: evenementen voor de nazomer

Via deze nieuwsbrief brengen we u graag op de hoogte van onze eigen events en de events waaraan we deelnemen als partner deze nazomer. Klik op de links in elk artikel om in te schrijven of neem contact op voor meer informatie.

M TOUR BY DAVO – 5 SEPTEMBER

Op zondag 5 september staan we met 50 BMW M modellen aan de start van de jaarlijkse M TOUR by DaVo. Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met Petrolhead Days, schrijf je nu in voor deze leuke rally bomvol ///M Power.

PETROLHEAD LADIES ONLY – 9 SEPTEMBER

Op donderdag 9 september nemen onze snelle dames het stuur op Circuit Zolder tijdens deze jaarlijkse hoogdag. Maar liefst 60 sportieve ladies scheuren die dag over het circuit in hun sportwagen onder begeleiding van onze professionele instructeurs.  Inschrijven doe je hier.

THE DRUNKEN HORSE RALLY – 11 SEPTEMBER

Goed nieuws voor oldtimer liefhebbers! Op 11 september staat de 3de editie van The Drunken Horse Rally weer voor de deur. Een oldtimer rondrit door Nederlands Zeeland vol culinaire verwennerij met start en einde in Wommelgem.

CARS & PIZZA – 18 SEPTEMBER

Als trouwe partner van dit netwerk event, tekenen we dit jaar ook present op Car & Pizza in Kalmthout. Met een gemeenschappelijke passie voor auto’s, is dit het moment om collega-ondernemers te ontmoeten. Schrijf je nu in via deze link.

PETROLHEAD AFTERWORK – 23 SEPTEMBER

UITVERKOCHT

Dit jaarlijks terugkerend event samen met de nachttraining en Superpole van de 24 Hours of Zolder is reeds enkele weken uitverkocht. Hou zeker onze kalender in de gaten voor de afterwork editie van 2022 voor een avond vol circuitplezier, race actie, een uitgebreide barbeque en afterwork party.

PETROLHEAD THURSDAYS – 21 OCTOBER & 18 NOVEMBER

We sluiten naar goede gewoonte het Petrolhead Seizoen af met 2 traditionale Petrolhead Thursdays. Het beproefde concept met 5 circuit sessies, ontbijt, lunch en open bar blijft populair en deze edities zijn dan ook steeds snel uitverkocht. Neem een kijkje op onze website en boek voor een circuitdag met maximum 25 sportwagens, gratis instructeurs én geen geluidslimieten.