Home > Circuit > FIA F3 Hongarije: goed weekend nodig voor Amaury Cordeel

FIA F3 Hongarije: goed weekend nodig voor Amaury Cordeel

Dit weekend racen we in Hongarije en ik kan niet wachten om te zien wat we op dit circuit kunnen bereiken“, dat liet Amaury Cordeel, rijder voor Campos in het FIA Formule 3 kampioenschap, gisteren weten.

foto: ©Dutch Photo Agency

We moeten echt wel de eerste punten gaan scoren dit weekend, voor meer dan één reden. Eerst en vooral heeft   Campos Racing hel wat werk verzet om deze race voor te bereiden. Ook is de omloop in Hongarije niet het snelste circuit en dat geeft alle teams wat dezelfde kansen. Ik deed heel wat werk op de simulator om mij te helpen voor dit weekend.

Ik wil tenslotte benadrukken dat het echt wel nodig is dat we een goed weekend kennen in Hongarije met hopelijk wat punten. Binnen vier weken is het immers mijn thuisrace, op een circuit dat ik heel goed ken. We nodigden al onze partners uit en ik wil absoluut niet aan de staart van het veld rijden tijdens dat weekend. Het Campos Racing team weet wat hen te doen staat!

De eerste horde is er vandaag met een vrije trainingssessie en met deze namiddag de kwalificatie, die de startorde bepaalt voor de hoofdrace op zondag. Dit weekend zijn er drie wedstrijden voor de FIA F3 op de Hungaroring.