Home > Circuit > In een notendop: NASCAR

In een notendop: NASCAR

  • Hendrick Motorsports – Groot nieuws bij het schijnbaar dominante team in deze periode van het seizoen. Kyle Larson heeft een contractverlenging getekend bij Hendrick Motorsports tot en met 2023. Daarnaast krijgt Larson de zekerheid van een sponso voor elke race. Een verandering sedert begin 2021, toen deze bespreking nog wat moeilijk lag, maar sinds zijn goede reeks in Nascar zijn de sponsors overtuigd dat er met Larson moet worden doorgewerkt.

  • Penske – Bij Team Penske kreeg regerend Xfinity-kampioen Austin Cindric een contract voor een volledig seizoen in de #2 wagen van Team Penske. Cindric heeft in 2021 al zes races gereden in de Nascar Cup in de #33-wagen van Team Penske. Brad Keselowski, die momenteel rijdt met de #2 zal einde dit seizoen vertrekken bij Team Penske.

  • Roush-Fenway – Het is een publiek geheim dat Brad Keselowski volgend seizoen team-eigenaar en rijder zal worden bij Roush-Fenway Racing. Maar het blijft afwachten wat de toekomst exact zal brengen voor Keselowski aangezien nog niets van dit alles officieel werd bevestigd.

tekst: Winter Soen
foto: (c) nascar.com