Home > #Hoofdnieuws > Supercar Madness: met stevige Belgische inbreng

Supercar Madness: met stevige Belgische inbreng

Over een week verhuist de autosportactie van Spa-Francorchamps naar Circuit Zolder. Een week na de 25 uur VW Fun Cup, is het tijd voor de Supercar Madness met ook heel wat Belgische deelnemers in de kampioenschappen van promotor Dick van Elk.

Laten we starten met de Supercar Challenge waar Deldiche Racing present tekent, met maar liefst drie Norma M20FC. Naast de familie De Cock zakt ook François Bouillon naar Zolder af met een Norma, in het gezelschap van Karlo van Dosselaer. Patrick Engelen doet het dan weer in een Radical RXC.

JDK/BMS Motorsport wil met Michael De Keersmaecker in een Audi RS3 zeker een gooi naar de zege doen in de Supersport 1 Divisie, waar ook Tony Verhulst in zijn Honda Civic van de partij zal zijn. Uiteraard is ook Traxx Racing met Voet-van den Broeck in Sport aanwezig en in Supersport 2 start Steven Teirlinck met een Cupra TCR.

22 deelnemers starten in de Fiesta Sprint Cup, waarvan meer dan de helft Belgen. Junior Planckaert is er echter nog steeds niet bij na zijn val met de motorfiets eerder dit jaar. Goed twintig Mazda MX-5 maken ook de verplaatsing naar Circuit Zolder, met van Belgische zijde Filip Wojtowicz, Sven van Laere en Werner van Herck.

In de BMW M2 Cup tot slot, zien we Tom en Guido Werckx, naast uiteraard Jamie Vandenbalck. Maar ook Gregory Eyckmans en Koen De Wit en Jochen en Xavier Stevens vervoegen het peloton van maar liefst 18 BMW M2!