Home > Circuit > Nascar: Bowman wint in Pocono

Nascar: Bowman wint in Pocono

Afgelopen nacht werd in de VS de eerste race van een NASCAR dubbelaffiche in Pocono gereden. Alex Bowman (Hendrick Motorsports) won er zijn derde wedstrijd van het seizoen. Verrassend want bij het ingaan van de laatste ronde had niemand dit zien aankomen. Kyle Larson (Hendrick Motorsports) was nog maar eens op weg naar de winst, maar net voor de laatste bocht kreeg hij een klapband. Bowman zat er vlak achter en kon er dus met de winst vandoor gaan. De tweede plaats was voor Kyle Busch (Joe Gibbs Racing). William Byron (Hendrick Motorsports) kwam als derde over de streep. Denny Hamlin (Joe Gibbs Racing), vierde plaats, en Ryan Blaney (Team Penske) vervolledigden de top-5. Kyle Larson kwam na de klapband uiteindelijk als negende over de streep. Volgende race is vanavond om 21u30 in Pocono.

tekst: Winter Soen/foto: ©nascar.com