Home > Circuit > In een notendop: GT Open – GT Cup Open – Alpine Cup

In een notendop: GT Open – GT Cup Open – Alpine Cup

  • GT Open – Na elektrische problemen op het circuit ging de sessie een uur later dan gepland van start. Adam Carroll was met zijn Audi iedereen te snel af. De wagen van Balfe Motorsport zal vanop de polepositie mogen vertrekken. De tweede plaats was voor de Mercedes van AKM Motorsport met Loris Spinelli aan het stuur. Robby Foley kon de Aston Martin van TF Sport naar een derde plaats brengen. De Lamborghini van Baptiste Moulin zal vijfde starten na een knappe prestatie van zijn teamgenoot. De FF Corse Ferrari wist net nog in de top tien te blijven op bijna twee seconden van de pole.
  • GT Cup Open – Een Belgisch feest vooraan met de top drie voor Q1 by EMG (Porsche). Jaap van Lagen was sneller dan zowel Dirk als Bas Schouten. De vierde Q1 Porsche zal niet meer rijden dit weekend nadat die gisteren uitviel in de openingsronde.
  • Alpine Cup – Onze landgenoot Ugo De Wilde pakt de polepositie met een tiende voorsprong op Lilou Wadoux. De derde plaats is voor Louis Méric. De favoriet voor het kampioenschap, Jean-Baptiste Mela, werd vierde. De andere Belg, Philippe Bourgois, start dertiende algemeen en derde in de gentlemen categorie.