Home > #Hoofdnieuws > GT World Zandvoort: Lamborghini oppermachtig

GT World Zandvoort: Lamborghini oppermachtig

Lamborghini was zonder meer het gedroomde wapen voor de GT World-wedstrijden in Zandvoort. Na de zege op zaterdag van Ricardo Feller en Alex Fontana in de Emil Frey Huracan, was het op zondag aan hun teamgenoten Norbert Siedler en Albert Costa. Zij wonnen voor Ricardo Feller en Alex Fontana. Dries Vanthoor en Charles Weerts werden in de WRT Audi na een moeilijke race alsnog derde. Feller is nu leider in het kampioenschap.

Foto: © SRO

De zege voor Lamborghini kwam er onder meer dankzij de opgave van de #88 Mercedes-AMG van Timur Boguslavskiy en Raffaele Marciello, die het veld aanvoerden tot net na de pitstops. De Mercedes kende echter een technisch probleem, net als de Dinamic Motorsport Porsche 911 van Adrien De Leener. Ook hij zag een goed resultaat in rook opgaan.

Vooraan ging de zege dus naar Lamborghini, voor Audi, terwijl Ulysse De Pauw (Bentley) als vijfde over de meet kwam, ondanks enkele fouten van zijn teamgenoot André. De Pauw blijft tweede in de Silver Cup. Louis Machiels tot slot werd aan het stuur van zijn Ferrari derde in Pro/Am. Fred Vervisch (Audi) werd zeventiende.